LUCA WORKS // Lucas Bugter

Willemijn geniet van elke seconde in het team van Showhero

Willemijn is één van de teamleden die samen alle Showhero evenementen mogelijk maken. Ze zit er vanaf de eerste show bij en kan zich geen leven meer voorstellen zonder de shows, het team en de deelnemers: “We genieten er van!”

ONLINE BRANDING , Portfolio , VIDEO - 12 oktober 2014

Roos krijgt kriebels in haar buik van Showhero

Voor Showhero creëerde wij een campagne waarin we via verschillende influentials en ambassadeurs het verhaal van de stichting vertelde. Wat doet Showhero met de mensen? Wat is het gevoel dat je er van krijgt? Waarom is het zo bijzonder. Roos is hier één voorbeeld van…

ONLINE BRANDING , Portfolio , VIDEO - 12 oktober 2014

Heiloo Olympics – Aftermovie

Op 18 mei 2013 vonden de Heiloo Olympics plaats bij De Dors en Ateletiekvereniging Trias in Heiloo. Heiloo Olympics, sporten voor iedereen! Een dag vol met records, fanatieke gezichten en lachende mensen!

Portfolio , VIDEO - 3 juli 2013

Ekiden Business Run

De Ekiden Business Run op zaterdag 6 juli 2013 is dé kans om met collega’s, maar ook relaties in een ontspannen sfeer een sportieve prestatie neer te zetten! Voor de eerste editie is door ons een promo gedraaid, om als begeleidende video mee te sturen naar mogelijke kandidaten en sponsoren.

Portfolio , VIDEO - 19 februari 2013

Geschiedenis schrijven met 87-jarige sporter in Heiloo

Wat een verhalen van Harm de Vries! 87 jaar en volgende week zaterdag deelnemer aan de Heiloo Olympics. Sporter in hart & nieren, hulde voor deze man!

Portfolio , VIDEO - 18 februari 2013

Showhero TV

Showhero TV neemt je mee in de wondere wereld van en rondom Showhero evenementen. Showhero is een organisatie die mensen met een beperking de dag van hun leven bezorgd

Portfolio , VIDEO - 18 februari 2013

Heiloo Olympics 2013

In opdracht voor Heiloo Olympics: Stichting Sportlijf, Stichting Gehandicaptensport Heiloo, Stichting Dolfinn, Stichting Kees en Showhero gaan samen voor Goud!

Portfolio , VIDEO - 18 februari 2013

Amero Compressoren

Voor Amero Compressoren maakten wij een video om een indruk te geven van wat het bedrijf voor (mogelijke) klanten allemaal kan betekenen en leveren: Amero Compressoren bv is al sinds jaar en dag een internationaal opererende persluchtspecialist. Het bedrijf, gevestigd te Badhoevedorp, houdt zich bezig met het engineren, produceren, leveren, installeren, verhuren en onderhouden van […]

Portfolio , VIDEO - 18 februari 2013

De Rode Draad

De Rode Draad is een programma dat Luca Works maakte rondom de Champions League wedstrijden die AZ Alkmaar ging spelen. Wat zouden de supporters tegenkomen als ze mee gingen naar bijvoorbeeld Olympiakos? Wij zochten het voor ze uit…

Portfolio , VIDEO - 17 februari 2013

Dolfinn Rocks 2010 Aftermovie

Luca Works maakte voor Dolfinn Rocks een aftermovie, om met name mogelijke sponsoren voor het volgende jaar te kunnen laten zien wat het evenement precies inhoudt.

Portfolio , VIDEO - 17 februari 2013