LUCA WORKS // Lucas Bugter

OVER LUCAWORKS // LUCAS BUGTER

LUCA WORKS
Luca Works is een bedrijf dat gespecialiseerd is in crossmedia productie en advies. Het medialandschap is in de afgelopen 5 jaar enorm sterk veranderd door de komst van sociale media en andere innovaties. Lucas Bugter speelt hier met zijn team op in. Video’s en andere contentmarketing worden ingezet om bedrijven op een nieuwe en frisse manier onder de aandacht te brengen. Dit gebeurt op een gestructureerde manier.

 

LUCAS BUGTER
Lucas studeerde Media & Entertainment Management, om vervolgens voor een vervolgcursus Productie & Regie naar Hollywood (Los Angeles) af te reizen. Hier produceerde hij bij de Universal Studios en volgde hij seminars bij de Warner Brother Studios. Na enkele maanden vloog Lucas terug om voor Endemol Sport aan het werk te gaan als social media manager en concept ontwikkelaar. Hier ontwikkelde hij onder andere de social media strategie voor Eredivisie Live.

Onder Luca Works zijn enkele eigen internet-tv programma’s ontwikkeld, waaronder De Rode Draad voor voetbalclub AZ Alkmaar. Daarnaast werkte hij als freelance producer mee aan ‘The Biz’ voor MSN.NL, geeft hij crossmedia advies aan meerdere bedrijven waaronder Sylvia Sierhuis Entertainment en produceert hij bedrijfsfilms, virals en reportages.

“Er zijn drie onderdelen waar ik me mee bezig houd: Inspiratie, Creatie en Presentatie. We bewegen ons in een wereld die sneller verandert dan ooit tevoren. Hier spring ik met mijn content altijd zo sterk mogelijk op in, om bedrijven te helpen aan een snellere groei. Het is niet de tijd van crisis, het een een tijd vol kansen!”