LUCAS BUGTER | ☎ 06-27286769

OVER LUCAS BUGTER

Een passie voor het bouwen van merken op social media, ontwikkelen van (digitale) platformen en bedenken van online videoformats. Regelmatig spreker over social media, Juriaan Singels en Showhero. Hoofd afdeling Crossmedia bij Endemol Shine Sport.

 

✦ DIGITAL CREATIVE ✦
Merkenbouwer op social media. Al meer dan 10 jaar kennis en ervaring in de digitale wereld met het bouwen van platformen, ontwikkelen van online (video) formats en het optimaliseren van digitale marketing.

 

✦ SPREKER ✦
Een enorme passie voor ‘optimaliseren van het leven van anderen’. Al jaren organiseer ik evenementen voor mensen met een beperking om ze de dag van hun leven te geven. Hier heb ik Juriaan Singels leren kennen, een jongen met autisme die alles uit het leven haalt. Hoe komen al zijn dromen uit en wat kan iedereen hiervan leren? Ik spreek regelmatig over Showhero, Juriaan Singels en het helpen verbeteren van het leven van anderen.

 

 

✦ HET IS EEN FEESTJE ✦
Met Juriaan Singels tour ik inmiddels het hele land door. Deze jongen met een beperking had de droom een eigen album op te nemen, waarmee hij inmiddels veel mensen ontzettend blij maakt op feestjes. Hij is te volgen op Facebook en Instagram en natuurlijk te vinden op www.juriaansingels.nl

 

In contact komen? Bel mij gerust: ☎ 06-27286769