OVER MIJ

Een passie voor het bouwen van merken op social media, ontwikkelen van (digitale) platformen en bedenken van online videoformats. Regelmatig spreker over social media, Juriaan Singels en Showhero. Ervaring opgedaan bij bedrijven als Endemol, ID&T, Le Champion en 433. Inmiddels meer dan 10 jaar ervaring met uiteenlopende crossmediale projecten, zowel voor de business-to-business sector als voor de consumentenmarkt. Opdrachten voor verschillende organisaties, zowel stand-alone als in teamvorm.

 

MY SERVICES

Spreker

Coach

Filmmaker

Social Strategy

Brand Strategy

Digital Creative

Een passie voor het bouwen van merken en ontwikkelen van platformen. Spreker en coach, om mensen te inspireren en verbinden.

Digital Creative

Merkenbouwer op social media. Al meer dan 10 jaar kennis en ervaring in de digitale wereld met het bouwen van platformen, ontwikkelen van online (video) formats en het optimaliseren van digitale marketing.

Spreker

Regelmatig spreker over social media, Showhero en Juriaan Singels; deze jongen met een beperking had de droom een eigen album op te nemen. Inmiddels tour ik met hem het hele land door om mensen blij te maken met zijn muziek en enthousiasme. Een inspirerend verhaal!

Coach

Life & Business Coach. Een enorme passie voor ‘optimaliseren van het leven van anderen’. Ik help mensen graag aan de juiste tools en strategie om te groeien. Dit geldt voor personen en bedrijven.

Reviews

Ik werk regelmatig samen met Lucas voor stichting Showhero. Lucas zit bomvol ideeën en heeft enorm veel passie en plezier in wat hij doet. Deze passie en plezier geeft hij door aan de mensen om hem heen, waaronder aan mijzelf. Ik vind het heel fijn om met Lucas samen te werken, aangezien wij vaak op een lijn zitten. Lucas is een echt mensen-mens, waar ik als filmmaker heel veel van kan leren.

Daan Kouijzer

Het is mij een groot plezier om deel uit te mogen maken van Stichting Showhero. Met zijn enthousiasme en optimisme weet Lucas het beste uit mensen te halen. Hij heeft mij de ruimte gegeven om mijzelf te ontwikkelen en ervaring op te doen met het managen van evenementen. Lucas weet goed waar de kwaliteiten van zijn team liggen en probeert deze te stimuleren. Hij geeft grote blijk van waardering voor het werk dat vrijwilligers verzetten voor de stichting.

Casper O'Donoghue

0

Tevreden klanten

0

Afgeronde projecten

CONTACT ME

Stuur mij gerust een berichtje of bel me.
Mailen mag natuurlijk ook.

+31627286769

info@lucaworks.nl

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field